Beste bezoeker,

Ons steeds in aanbouw zijnde camp heeft als doel, iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Country & western gezinden zullen hier zeker kunnen aarden.

Natuurlijk is en blijft iedereen die komen wil,

              meer dan welkom!!

De bezoekers zullen snel merken, dat ons camp voornamelijk zal bestaan uit "The Red Barn Saloon" waar men kan reanacten, line dancen,Englis Darts, Indoor Cornhole en een stevig potje kaarten of zelfs een gezellige babbel komen doen.

Het middenplein heeft 4 residentiële caravans die omgbouwd zijn naar cottage, een zwembad en speeltuig voor de kleintjes.

Verder is er een terrein van 22.000m² waar men reeds kan komen kamperen met eigen camper, de caravan, een gewone of old-time tent, of beter, breng je eigen " Tipie" mee.😎

Er is reeds een BBQ plaats beschikbaar en voor de avonden een gezellige " fire-pit".

Aangezien het over een privé terrein gaat, is er voor de country bezoeker zeker iets meer te beleven gedurende het gehele verblijf. In de saloon gaan we dansen en regelmatig een volledige "Dixie" doen.

Vanaf half augustus zullen voor de liefhebbers enkele paardjes klaar staan om tochtjes te maken, rijlessen te volgen en nog veel meer.

Een uitbreiding met pony's voor de kleinsten onder ons staat ook op het programma.

De kinderen kunnen hier dan ingewijd worden in het paarden leven door bv; indiaanse bodypaint, maan en staartvlechten, de pony een wasbeurt geven en nog veeeeel meer.

Van zodra de manege vorm krijgt zullen er foto's gemaakt worden en krijgt het geheel een aparte pagina hier op de website.

We zijn nog op zoek naar een toepasselijke naam, dus kinderen en ouders.....ALLE TIPS WELKOM!!