Beste bezoeker,

Ons steeds in aanbouw zijnde camp heeft als doel, iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Country & western gezinden zullen hier zeker kunnen aarden.

Natuurlijk is en blijft iedereen die komen wil,

              meer dan welkom!!

De bezoekers zullen snel merken, dat ons camp voornamelijk zal bestaan uit een "Saloon" waar men kan reanacten, line dancen, een stevig potje kaarten of zelfs een gezellige babbel komen doen.

Main street zal enkele verblijfplaatsen hebben, een zwembad, speeltuig voor de kleintjes en ja hoor, zelfs een galg (voor de echte stouterikken).

Verder is er een terrein van 14.000m² waar men reeds kan komen kamperen met eigen camper, de caravan, een gewone of old-time tent, of beter, breng je eigen " Tipie" mee.Cool

Gedurende de aanbouw zullen er regelmatig stacaravans aangevoerd worden, die dan te huur aangeboden worden. Zo is er toch voor ieder wat wils.

Er is reeds een BBQ plaats beschikbaar en voor de avonden een gezellige " fire-pit".

Voor de liefhebbers van paarden gaan we annoo 2019 korte ritjes of reuze wandeltochten organiseren in de omliggende mega bossen, al dan niet vergezeld van een pic-nic mand.

Ook voor de kleintjes zullen er geschikte pony's beschikbaar zijn. Voor de liefhebbers zal er een koets ter beschikking staan.

Aangezien het over een privé terrein gaat, is er voor de country bezoeker zeker iets meer te beleven gedurende het gehele verblijf. In de saloon gaan we dansen en regelmatig een volledige "Dixie" doen.