Beste bezoeker,

Ons steeds in aanbouw zijnde camp heeft als doel, iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Country & western gezinden zullen hier zeker kunnen aarden.

Natuurlijk is en blijft iedereen die komen wil,

              meer dan welkom!!

De bezoekers zullen snel merken, dat ons camp voornamelijk zal bestaan uit een "Saloon" waar men kan reanacten, line dancen, een stevig potje kaarten of zelfs een gezellige babbel komen doen.

Het middenplein heeft 4 residentiële caravans die omgbouwd zijn naar cottage, een zwembad en speeltuig voor de kleintjes.

Verder is er een terrein van 22.000m² waar men reeds kan komen kamperen met eigen camper, de caravan, een gewone of old-time tent, of beter, breng je eigen " Tipie" mee.😎

Er is reeds een BBQ plaats beschikbaar en voor de avonden een gezellige " fire-pit".

Voor de liefhebbers van paarden gaan we annoo 2020 korte ritjes of reuze wandeltochten organiseren in de omliggende mega bossen, al dan niet vergezeld van een pic-nic mand.

Ook voor de kleintjes zullen er geschikte pony's beschikbaar zijn. Voor de liefhebbers zal er een koets ter beschikking staan.

Aangezien het over een privé terrein gaat, is er voor de country bezoeker zeker iets meer te beleven gedurende het gehele verblijf. In de saloon gaan we dansen en regelmatig een volledige "Dixie" doen.