Camper Info

Na vele vragen van bezoekende campers hebben wij besloten om een apparte plaats voor Campers te voorzien en dit vanaf 2019.

Aanpalend aan de camping voor caravan en tent of camper hebben wij een stuk grond kunnen bemachtigen van 7500m² en willen dit inrichten voor enkel en alleen Campers.

Als we vrienden en kennissen met campers mogen geloven, zou mogelijk zijn om een 100 tal campers te plaatsen zijn, maar we zien wel.

De plaatsen worden niet afgebakend, zo iedereen kan kiezen waar hij/zij wenst te staan of te verblijven.

Momenteel zijn we in onderhandeling met de bedrijven voor water en elektra en de aanvraag aan de gemeente om een sanitaire ruimte te mogen installeren.

De grond zelf heeft al een eerste bewerking gekregen en is al toegangkellijk, alleen ziet die er nog niet echt tip top uit, maar het is een begin.

De bedoeling is om terug naar de natuur te gaan, vrij staan zonder grenzen, een plaats voor een kampvuur ( fire-pit ), eindeloos uitzicht over velden en bossen, mounten biken, hiken, wandelen, alle leuke dingen wat de natuur te bieden heeft.

Aangezien wij nog in volle opbouw zijn, zijn alle tips van campers welkom.

Een eerste tip was om onze plaats te vermelden op "campercontact" wat een goed idee was en dat hebben wij dan ook direct gedaan.

Van zodra er foto's beschikbaar zijn, zullen we die dan ook posten, Zo kan een toekomstige bezoeker zich reeds een beeld schetsen van wat hen te wachten staat.