LAATSTE NIEUWS !

2. jul, 2022

Rommelmarkt

Op 21Juli (Belgische nationale feestdag organiseert Countrycamp-J&B een rommel-vlooienmarkt. De standhouders zullen opzetten vanaf 6.30u en duurt een gehele dag. We hopen op een voltallige opkomst, zowel standhouders als markttoeristen.... ;-)

Voor meer info steeds bereikbaar via GSM of mail. grts, Countrycamp team.

2. jul, 2022

Bogràcsgulyàs festijn

Op 24 Juli 2022 is het weer zover. Voor de 4de maal organiseren we een Bogràcsgulyàs festijn. Wees er snel bij, de dag is zo om.
grts, Countrycamp team.

2. jul, 2022

Manege uitbreiding

Mensen die graag met eigen paard willen werken, maar niet de nodige weide of stalling en of verzorging kunnen bieden, kunnen steeds bij ons terecht voor stalling en verzorging. Ook eventuele lessen volgen en dergelijke meer. Voor meer info, gewoon even (vrijblijvend ) een belletje of mail.
grts, Countrycamp team.

1. jun, 2022

Paarden

Goed nieuws. Vanaf half augustus 2022 kan men een recreatie boeken met paarden. Het zij rijlessen, een trip maken van enkele uren en nog veel meer.
Van zodra het programma een beetje op punt staat volgen de mogelijkheden en correcte data met prijzen enz.. Voor de ongeduldige onder ons, wij hebben een telefoon en persoonlijk contact in de Red Barn Saloon.
Tot gauw, Yiiiiihaaaa
ps; het zijn allemaal eigen paarden van ons zopas opgestarte manege. Een toepasselijke naam is nog in de maak, en tipe zijn welkom natuurlijk..

27. apr, 2022

wegverharding

Er werd ons zopas medegedeeld dat ons dorp er een nieuwe weg zal bijkrijgen.
De weg zal vanaf de inrit "countrycamp" starten en eindigen bij onze buurman "koestal" eindigen. Voor zover we weten zal de weg geasfalteerd zijn.
Wat voor ons weer zal betekenen is dat de inrit "countrycamp" en de "kampeerweide" geen modderbad bij regendagen meer zal zijn.
De aanvang is gepland voor dit jaar, maar december is ook nog dit jaar, dus wij blijven optimistisch.