info

De " Saloon" is toegangkelijk voor alle camping gasten, clubleden en toeschouwers.

De koffie staat bruin vanaf 6.00U en is gratis voor camping gasten tot 9.30U.

Er is een mini-winkeltje aanwezig waar men lekker onbijtmateriaal zoals, brood, boter, melk, eieren enz. kan bekomen.

In de loop van de dag is het mogelijk om "koude snacks" te bekomen zoals, biertjes en limonades.

Het terras met gratis internet is vrij toegangkelijk om gezellig te faceTimen of gewoon te chillen met medecampeerders zonder drankverplichting.

Op vrijdag is het "frietjesdag" en kan men vanaf 17.30U tot 21.00U verse frietjes in een bakje bekomen om terplaatse te nuttigen of meenemen.

Tevens wordt er iedere vrijdagavond vanaf 19.00U line-dance lessen gegeven aan jong en oud en muziek gedraaid tot 22.30U. Dit geheel gratis en zonder vooraf inschrijvingen.

Op zaterdag zijn er "Cornhole" evenementen voor ieder die het wil. Bij goed weer kan het zowel buiten als binnen doorgaan. Cornhole is een werpspel waar men met mais gevulde zakjes naar een doel gooit en wordt gespeelt door 2 of 4 spelers.

Er is ook een "Darts" corner aanwezig met 2 doelen, welke volledig afgeschermd zijn toeschouwers. Dit om ongelukken te voorkomen tussen spelers en passanten.

Op zondag is het "Happy Hour" en in het hoogseizoen in de avonden regelmatig live optredens van diverse zagers en muziekanten.

Het is de bedoeling dat we regelmatig eens iets leuks gaan organiseren, zoals een dropping of een schattenjacht of een LARP event of een old timer meeting of een ..... (alle tips welkom).

laatste nieuws

8. apr, 2022

FRIETJESDAG

iedere vrijdag van 17.3U

1. jun, 2022

paardjes

voor afspraak en prijzen voorlopig zich wenden in de Red Barn Saloon.

3. jun, 2022

bitterbal & mexicano

ZE ZIJN AANGEKOMEN, Vanaf heden bitterballen & Mexicanos te verkrijgen !!

later komen hier nog "bitterballen & mexicano's" in aanbieding.